Friday, March 26, 2010

PEMANTAUAN PLN PERAHU LAYAR MELAKALAPORAN PEMANTAUAN

LOKASI : Pusat Sukan Air& Perahu Layar ,Tanjung Puteri, Melaka.
TARIKH : 25 Mac 2010( Khamis)
MASA : Jam 5.30 ptg
JURULATIH:Ahmad Khmbali bin Yadi, dan Ahmad Khairulanwar Khmbali

PEMANTAUAN ATLET & JURULATIH
Latihan dihadiri seramai 25 atlet keadaan persekitaran angin serta cuaca agak baik untuk latihan. Suasana latihan agak ceria kerana kebanyakan pelatih yang menang di kejohanan MSS Melaka masih terasa mood kejohanan . SDO telah memberi perangsang kepada semua atlet untuk lebih rajin dan tambah usaha.

LAPORAN KEMAJUAN ATLET
En.Ahmad Khmbali JPM memaklumkan, mulai dari permulan tahun 2010, terdapat kemasukan pelatih-pelatih baru menggantikan atlet terdahulu yang telah melanjutkan pelajaraan. Untuk itu kemajuan belum lagi dibuat ukuran. Namun begitu atlet yang masih ada dalam program telah menunjukkan kemahiran dan kecekapan yang memberangsangkan .

PERALATAN
Masih menggunakan peralatan yang sedia ada, dan terdapat 2 batang tiang bot leser yang sudah patah dan tiada dapat peruntukan ganti, selain itu Jurulatih juga mengharap agar dapat diberi bantuan subsidi minyak untuk bot bagi tugas pemantauan semasa atlet sedang menjalani latihan .

Sekian Laporan saya.

Arshad Bin Parimon,

No comments:

Post a Comment

Please be moderate and respect each other when leave your comments in this blog. The objective of this blog is to promote Pelapis Program not to discuss any irrelevant issues other the sports. All positive comments and suggestion are always welcome.